Summer School biedt nieuwste inzichten in maintenance

Geplaatst op: 2017-04-25 00:00:00


Deze zomer organiseert World Class Maintenance voor de 6e keer de WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering. Dit jaar bieden we een vernieuwd programma aan op basis van de nieuwste inzichten in maintenance.

Programma
Het programma, inmiddels verzorgd door professoren van 7 Nederlandse universiteiten, is dit jaar vernieuwd. Op basis van inzichten uit het onderzoeksrapport Smart Moves for Smart Maintenance zijn onderwerpen zoals big data, human factors, performance based contracting en life cycle costing toegevoegd. Maintenance Management & Engineering is het hoofdonderwerp van de 5-daagse reeks aan workshops, een case study - dit jaar in samenwerking met het onderhoudsbedrijf van de Nederlandse Marine (DMI - Den Helder) - bijbehorend bedrijfsbezoek en een leiderschapstraining.

Uniek perspectief
De WCM Summer School onderscheidt zich vanwege het unieke multidisciplinaire perspectief op onderhoud, het werken aan een echte case, de begeleiding door top-hoogleraren op dit gebied en de mix van veelbelovende Master- en PhD-studenten en vooral ook young professionals. De contacten die hier gelegd worden, zijn vaak de basis voor een waardevol netwerk. De financiële bijdrage is voor bedrijfsdeelnemers vanaf € 2.250 (exclusief btw en overnachting).

Aanmelden
De Summer School wordt van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus 2017 georganiseerd in het Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder. Uit alle aanmeldingen selecteren we de beste kandidaten. Wij zoeken deelnemers die minder dan 10 jaar geleden een technische bachelor- of masteropleiding hebben afgerond en die een bijzondere interesse hebben in Maintenance Management & Engineering.  Aanmelden vóór 1 juni 2017.