Groot Gelders Industrie- en Ondernemersdebat

Geplaatst op: 2019-02-18 00:00:00


‘Investeren in de toekomst’, ‘Samen voor een beter Gelderland’, ‘Niemand aan de kant’. Herkent u ze al, deze willekeurig gekozen partijleuzen voor de komende verkiezingen van de Gelderse Staten?
Woensdag 20 maart gaan de stembussen open. Een stem die dag is een keuze voor de komende 4 jaar. Een periode waarin belangrijke besluiten worden genomen over energietransitie, investeringsklimaat en mobiliteit. Hoe kijken kandidaat-Statenleden naar deze en andere thema’s, wat kunnen ondernemers van hen verwachten en wat vinden politici écht belangrijk?
 
Op dinsdagmiddag 5 maart gaan kandidaten voor de Gelderse Staten hierover met elkaar in debat. Onder leiding van de altijd vasthoudende maar immer wellevende Wouke van Scherrenburg wordt aan de hand van een aantal stellingen gedebatteerd over juist die onderwerpen die industrieel en ondernemend Gelderland aangaan.
 
Aanmelden

Het Gelders industrie- en Ondernemersdebat vindt plaats in het Keramisch Huis in Velp, is in de namiddag van 17.00 tot 19.00 uur en is op alleen na aanmelding vooraf via info@knb-keramiek.nl kosteloos toegankelijk voor leden van de ondernemerskoepels die het debat mogelijk maken. Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd.
 
Het verkiezingsdebat is een gezamenlijk initiatief van BOOST, Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB), VNONCW Midden, MKB Midden, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, FME, Metaalunie en Vereniging Nederlandse Papierindustrie (VNP).