Go Smart Industry event

Datum
26-06-2019

Tijd
08:00 tot 10:00

Locatie
Oldenzaal, Overijssel, Nederland

Dit jaar organiseren Inextenzo en Innovadis in samenwerking met Novel-T en VMO het Go Smart Industry event. Dit event is speciaal voor de decision makers uit de maakindustrie. De middag die wij organiseren zal in het teken staan van het inspireren van ondernemers in de maakindustrie op het thema Marketing, big data en customer journey. Succesvolle ondernemers uit de maakindustrie, alsmede inspirerende sprekers uit de marketing, ict en universitair onderwijs zullen u vertellen welke slimme innovaties zij hebben toegepast en/of welke voorhanden zijn om succesvol te blijven in de maakindustrie. 
 
Nieuw dit jaar zijn de ontbijtsessies die door Inextenzo en Innovadis in aanloop naar het grote Go Smart Industry event worden gehouden. Het thema van de ontbijtsessie is: ‘Haal meer business uit de maakindustrie’ door marketing en Big Data. Onze gastspreker is een professor van de Universiteit Twente die de trends en het belang van Big Data in de maakindustrie zal toelichten. Vervolgens wordt er een relevante case gepresenteerd waar ondernemers uit de maakindustrie met de andere decisionmakers over kunnen sparren. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Enthousiasme, inspiratie, innovatie, netwerken en kennisdeling zijn sleutelwoorden voor deze ontbijtsessie.

De sessie staat gepland op woensdag 26 juni van 8.00 uur tot 10.00 uur bij Inextenzo (Haestraat 125, 7573 PA Oldenzaal). 

Aanmelden kan bij Lysanne Muijsert, via l.muijsert@inextenzo.com.