Het Cybersecurity Centrum Maakindustrie focust zich op het digitaal weerbaar maken van de Nederlandse maakindustrie en ondersteunt ondernemers die de transitie maken naar Smart Industry. Digitalisering is één van de belangrijkste drijvers van economische groei. Het biedt kansen voor het oplossen van vele maatschappelijke uitdagingen en opent deuren voor groei en oplossingen voor bedrijven. Maar het heeft ook een negatieve keerzijde: we worden vatbaarder voor verstoring van de business-continuïteit door een cyberincident. Het verhogen van de digitale weerbaarheid door het nemen van de juiste cybersecurity maatregelen is daarom voor ondernemers een must.

Ontdek wat het Cybersecurity Centrum Maakindustrie voor jou kan betekenen:

  • CCM meetups

Cyberincidenten kunnen een enorme impact hebben op je organisatie. Tijdens de tweemaandelijkse cybersecurity meetups worden diverse relevante cybersecurity thema’s voor het vergroten van de cyberweerbaarheid bij maakbedrijven, op een praktische manier behandeld. Bedrijven wisselen ervaring uit en cybersecurity professionals delen hun kennis op deze wisselende thema’s.

  • Cyber Alerts

De Cyber Alerts bevatten relevante informatie gericht op het verhogen van de cyberweerbaarheid van maakbedrijven. Met deze alerts blijf je als ondernemer up-to-date van cybersecurity dreigingen.

  • Cybersecurity scan

Maakbedrijven in Oost-Nederland kunnen een weerbaarheidsanalyse laten uitvoeren. Samen met cybersecurity professionals heeft het Cybersecurity Centrum Maakindustrie de Cybersecurity scan ontwikkeld, waarin je bedrijf wordt geanalyseerd op techniek, mens en organisatie. De scan biedt inzicht in de digitale weerbaarheid van je bedrijf en concrete adviezen om je weerbaarheid te vergroten. Samen met provincie Overijssel heeft het CCM een voucherregeling, waardoor de risico-scan voor ondernemingen slechts 250 euro kost, in plaats van 1000 euro.

Cyberveiligheid is voor de continuïteit van je bedrijf cruciaal. Het Cybersecurity Centrum Maakindustrie helpt ondernemers bij het vergroten van de digitale veiligheid voor hun bedrijf. Benieuwd wat het CCM voor jou kan betekenen? Bezoek de website cybersecuritymaakindustrie.nl of neem contact op.

 

Contact


Jasper Hofman +31 6 10 560 115
ccm@novelt.com

https://cybersecuritymaakindustrie.nl

LinkedIn

Bent u al lid van onze LinkedIn groep?