Het Cybersecurity Centrum Maakindustrie focust zich op het digitaal weerbaar maken van de maakindustrie. Het centrum biedt ondernemers kennis en ondersteuning om hun eigen cybersecurity goed te organiseren. 
 
Om de digitale weerbaarheid te vergroten voorziet het CCM in:

  •  Handelingsperspectief (praktische handvatten voor Cybersecurity)
  •  Weerbaarheidsmeting (waar sta je als bedrijf en welke stappen moet je ondernemen voor digitale weerbaarheid)
  •  Dreigingsinformatie (vroegtijdig geïnformeerd  worden van nieuwe digitale dreigingen)
  •  Trust Communities (kennisdeling met gelijkgestemden)

 "Digitalisering is een belangrijke drijver van economische groei en biedt kansen voor het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Randvoorwaarde is dan wel dat je digitale veiligheid op orde is. We sluiten ons pand fysiek af, maar digitaal staan nog teveel deuren open. Door samen te werken in het Cybersecurity Centrum Maakindustrie kunnen we onze ondernemers helpen om samen te werken aan een digitaal veilig Overijssel.”  
 
Gedeputeerde Eddy van Hijum Provincie Overijssel

Weerbaarheidsanalyse

Maakbedrijven in Oost-Nederland kunnen een weerbaarheidsanalyse laten uitvoeren bij het Cybersecurity Centrum Maakindustrie. Samen met cybersecurity professionals hebben we een scan ontwikkeld waarin je bedrijf wordt geanalyseerd op techniek, mens en organisatie. De scan biedt inzicht in de digitale weerbaarheid van je bedrijf en concrete adviezen om je weerbaarheid te vergroten.]

Hoe veilig is uw organisatie?

 

Contact


Jasper Hofman +31 6 10 560 115
ccm@novelt.com

https://cybersecuritymaakindustrie.nl

LinkedIn

Bent u al lid van onze LinkedIn groep?