Word exposant op de Techconn 2017

Geplaatst op: 2017-03-08 00:00:00


Techconn is de dagbeurs waar beslissers uit de techniek andere beslissers ontmoeten. Thema dit jaar is Ketenrendement. Vorig jaar waren er 600 bezoekers uit de techniek.  Vanaf nu kunt u zich aanmelden als exposant of bezoeker. De beurs vindt plaats op 15 juni 2017 in het Hazemeijercomplex in Hengelo.

Beslissers ontmoeten beslissers
De standhouders van Techconn zijn bij uitstek industriële toeleveranciers van hightech producten en processen. Bezoekers zijn vooral beslissers uit het bedrijfsleven. Dit concept is in 2016 een groot succes gebleken. Ook exposanten en bezoekers uit het Duitse grensgebied worden weer verwacht.

Plug and play concept
Groot succesfactor van de beurs is het plug and play concept. Zowel voor als tijdens de beurs worden exposanten compleet ontzorgd. Voor € 1.950,- is echt alles geregeld, een stand van 3 x 3 meter inclusief vloerbedekking, verlichting, meubilair en catering tot en met een unieke bedrijfsspecifieke achterwand.

Ook onderwijs, overheid en ondernemersverenigingen
Techconn stimuleert ook de samenwerking tussen onderwijs, overheid, ondernemingen en ondernemersverenigingen; de zogenoemde 4 O’s. Alle partijen zijn aanwezig voor informatie, het leggen van contacten en het uitwisselen van kennis en ervaring.

Interactieve workshops
Dit jaar zijn er 9 workshops, waarvan bezoekers en exposanten er maximaal 4 kunnen bezoeken. Onderwerpen zijn onder andere marktbenadering, smart purchasing, QRM en digitale ketenintegratie. Deelnemers worden uitgedaagd actief mee te doen.

Meer informatie Petra Deterink | Raymond Belderink +31 (0) 85 48 52 189 info@techconn.nl "De beurs met meer rendement voor minder inspanning."