Studentenproject levert mkb commercieel advies

Geplaatst op: 2016-12-05 00:00:00


Hoe blijf je als mkb groeien in een wereld die razendsnel verandert?
Wilt u uw concurrent onbelangrijk maken en komen tot winstgevende innovatieve oplossingen voor uw bedrijf? Wilt u een groeiperspectief met concrete handvatten? Dan is dit project van Windesheim misschien iets voor u. Studenten Commerciële Economie werken in (10) projectgroepen gedurende 18 weken aan adviezen over innovatieve product – marktcombinaties vanuit Windesheim Zwolle. De projectgroepen worden intensief begeleid door experts uit diverse gebieden zoals business model innovatie, foresight/trendanalyses, technologie en digital marketing.

Het project start met een briefing vanuit de opdrachtgever, vervolgens gaan de projectgroepen van start met het opzetten en uitvoeren van gedegen onderzoek. Tenslotte schetsen de projectgroepen hun adviezen in een rapportage met een uitgewerkt businessmodel. De projectgroepen fungeren als concurrent van de opdrachtgever en streven ernaar om deze te ´verslaan´ met een unieke marktpropositie.
Tijdens het project onderhoudt u contact met een coördinator van de projectgroepen. Het project eindigt met korte presentaties van de projectgroepen in de vorm van een ´Dragons Den´ (pitches voor een jury) en infographics voor de opdrachtgever.

Meer informatie: Frans Werkhoven fgm.werkhoven@windesheim.nl 06 – 81 07 32 07