Nieuwe projectleider BOOST

Geplaatst op: 2018-01-23 00:00:00


Robin Burghard volgt Maarten van Gils op als projectleider BOOST.

Graag stel ik mij aan u voor als projectleider Boost, Smart Industry Oost Nederland. In deze voor mij nieuwe rol mag ik samenwerken met alle partijen in dit boeiende werkveld, daar kijk ik erg naar uit!

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt aan verschillende Smart Industry projecten in de  Nederlandse industrie, in grote bedrijven en ook in kleine bedrijven. In deze projecten heb ik geleerd dat Smart Industry weliswaar wordt gedreven door de technologische mogelijkheden, maar dat het uiteindelijk om mensen gaat en dus verandermanagement betreft. Mijn ervaring breng ik graag in bij Boost.

Smart Industry heeft een breed scala aan (technologische) mogelijkheden die voor ondernemers relevant kunnen zijn. Ondernemers hebben vaak wel urgentiebesef en weten dat ze iets moeten doen, maar wat precies en met welke technologie, dat is de grote vraag die bij velen leeft. Het Boost ecosysteem kan daarbij van dienst zijn:  https://smartindustryoost.nl/ecosysteem. 
Mijn tip aan ondernemers is: ontwikkel een Smart Industry strategie en roadmap -evt. samen met bedrijven uit het ecosysteem- en begin!  Start pilot projecten, begin klein, laat zien dat het werkt en bouw het verder uit.  
 
Afgelopen jaar hebben de betrokken ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden de Boost Smart Industry actieagenda voor Oost-Nederland goed op de kaart gezet. Samen met de werkgroepen, innovatiemakelaars en alle betrokken partijen zullen we met enthousiasme verder bouwen aan het ecosysteem en daarmee aan kansrijke slimme industrie in deze regio. 2018 wordt een mooi jaar!


Contact
06-51 61 93 12
robin@smartindustryoost.nl