Kansrijke verbindingen tussen regio's Zwolle en Eindhoven

Geplaatst op: 2019-10-03 00:00:00


Woensdag 27 november 2019 kunnen ondernemers en bestuurders uit de regio Zwolle deelnemen aan een inspiratiereis naar Brainport Eindhoven.

Kansrijke verbindingen

29 september vond de bijeenkomst ‘Smart Industries' plaats in Zwolle. Marius Woldberg (Kwartiermaker Perron038) en Erik Veurink (Campusdirecteur Brainport Industries Campus) benadrukten gezamenlijk de bestaande verbindingen tussen de regio’s Zwolle en Eindhoven, maar ook de mogelijke kansrijke verbindingen voor de toekomst. Dit werd versterkt met een voorbeeld van een Zwols bedrijf dat zich gevestigd heeft op de Brainport Industries Campus, naast haar vestiging in Zwolle. Jan Willem Sietsma van IJssel Technologie vertelde dat het Zwolse bedrijf partner is in het samenwerkingsverband dat o.a. de logistiek verzorgt op de Brainport Industry Campus. Lees hier het volledige verslag (incl. foto's): Brainport Industries Campus inspireert Regio Zwolle.

Innovatieve Toptechnologie

Brainport Eindhoven staat voor innovatieve toptechnologie van wereldformaat. Het Rijk en de regio zetten samen in op versterking van de economische kracht van deze regio.

Programma

27 november bezoeken we o.a. Brainport Industries Campus, waar de meest innovatieve bedrijven en instituten bij elkaar gebracht worden. Ook krijgt u inzicht in de totstandkoming van de Actieagenda, de lobby en de marketing.  De Actieagenda leidt, langs de lijnen van specifieke thema’s, tot een breed palet aan concrete acties en initiatieven. Brainport heeft zich neergezet als essentieel voor de internationale concurrentiepositie van Nederland. Dit heeft geleid tot langdurige samenwerking met het Rijk.

Een dag vol inspiratie voor ondernemers en bestuurders, meld u aan voor 9 november.

Foto