Honk1 matcht werkzoekenden en werkgevers in de energietechniek

Geplaatst op: 2019-08-28 00:00:00


HONK1 scout nieuwe instroom voor de energietechniek in Gelderland.

Ondanks alle geluiden over krapte op de arbeidsmarkt zijn er nog steeds mensen die willen ontdekken welke mogelijkheden er zijn om over te stappen naar de techniek. Of het nu vanuit een uitkering, een ander beroep of uit de techniek is, Honk1 trekt mensen die interesse hebben in een baan in de (energie-) techniek.

Honk1 wordt bemenst door scouts, ervaren vakmensen, die snel zien of een bezoeker aanleg of talent heeft voor techniek. Onze keuze voor een pop-up store maakt het voor mensen aantrekkelijk en laagdrempelig om te ontdekken of zij aanleg hebben voor techniek. Door de combinatie met onze scouts realiseren wij daarom meer en betere matches. Onze samenwerking met provincie, werkgevers, gemeenten, UWV/WSP en onderwijsinstellingen biedt ook volop concrete kansen voor mensen die in de energietechniek willen instromen. 

Honk1 opent begin september 2019 haar deuren in het centrum van Arnhem. Daarna gaan we naar Apeldoorn en de regio FoodValley. Werkgevers die mee willen doen kunnen nu contact opnemen via 06 - 5369 1333 (Jaap Hermsen) of mail: honk1@deparelscompagnie.nl  

Bekijk hier wat Honk1 voor uw bedrijf kan betekenen