Aan de slag met Smart Industry? Vraag een BOOST Smart Industry voucher aan!

Geplaatst op: 2019-09-05 00:00:00


Bent u een Gelders mkb bedrijf in de maakindustrie en wilt u aan de slag met Smart Industry? 

Dan kunt u via het programma BOOST een Smart Industry voucher aanvragen. 

Met de BOOST voucher kunt u externe expertise inhuren om uw bedrijf, bedrijfsprocessen en producten te digitaliseren. De voucher bedraagt maximaal 50% van de kosten met een maximum van €10.000,-. 

Waar kunt u een voucher voor inzetten?

De voucher is breed inzetbaar voor de inhuur van expertise op het gebied van Smart Industry. We noemen een aantal voorbeelden. 

 • Met een BOOST voucher kunt u door een externe specialist in kaart laten brengen waar u nu staat en welke kansen en bedreigingen er zijn. 
 • Of u gebruikt de voucher om een bewustwordingsprogramma te laten uitvoeren om uw personeel mee te krijgen met de veranderingen die Smart Industry tot gevolg hebben. 
 • Ook wanneer u al goed onderweg bent met het digitaliseren van systemen binnen uw bedrijf kunt u een voucher inzetten om bijvoorbeeld een IT architect in te zetten om de samenhang en integratie van de software te optimaliseren. 
 • Een voucher kan ook gebruikt worden om een specialist in te huren om voor uw bedrijf de mogelijkheden in kaart te brengen van robots, cobots of AGV’s.

Zo zijn er diverse mogelijkheden om een voucher in te zetten. Neem contact op met uw RCT- makelaar om de mogelijkheden voor uw bedrijf samen te verkennen.

Richtlijnen Boost Smart Industry vouchers

Aanvraag indienen

 • De aanvragen lopen via de makelaars van RCT Gelderland. De makelaars ondersteunen u bij de aanvraag. 
 • Ná uw contact met een RCT-makelaar kunt u via de portal van Oost NL een aanvraag  indienen (inloggen met uw account of eerst een account aanmaken).
 • Benodigde documenten: 
  1. de-minimisverklaring 
  2. MKB verklaring 
  3. Offerte

Contact
Neem voor vragen contact op met uw RCT-makelaar.