Robotiseren, waar loopt u tegenaan?

Datum
11-12-2019

Tijd
15:15 tot 17:30

Locatie
Zwolle, Overijssel, Nederland

Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met robotica in hun bedrijfsprocessen of hebben al eerste stappen gedaan. Met het uitvoeren van een praktisch onderzoeksproject gaan de lectoren van Saxion, Windesheim en Hogeschool Arnhem Nijmegen in kaart brengen voor welke uitdagingen u als ondernemer/bedrijf staat. Wat zijn obstakels waar u tegenaan loopt bij het ontwerpen, invoeren en uitvoeren van robotoplossingen. Heeft u een concreet voorbeeld van een vraag of knelpunt met robotisering? Werk dan mee aan dit onderzoek!

Tijdens dit project halen de onderzoekers inzichten uit de praktijk op, over de uitdagingen bij het ontwerpen, invoeren en uitvoeren van robotoplossingen. Op basis van de resultaten wordt gekeken hoe samen met u als onderzoekspartner handvaten en oplossingen ontwikkeld kunnen worden voor deze uitdagingen.

Bent u actief met het robotiseren van uw processen of van plan dit te doen? Loopt u daarbij tegen uitdagingen aan en bent u bereid deze concrete voorbeelden met de onderzoeksgroep te delen? Wij horen graag of u samen met de onderzoekers van de hogescholen wilt werken aan oplossingen voor de toekomst.

Verder lezen