Cobots in de kunststofverwerkende industrie

Datum
20-06-2019

Tijd
14:00 tot 18:00

Locatie
Harderwijk, Gelderland, Nederland

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert Windesheim samen met NRK PVT Kunststofverwerkers, het Fieldlab Industrial Robotics en Holland Chemistry een workshop over de toepassing van cobots in de kunststofverwerkende industrie.

Programma

Aart Schoonderbeek, coördinator Ad-opleiding Industriële Automatisering en Robotica en kwartiermaker lectoraat Industriele Automatisering en Robotica, geeft een presentatie over de kansen en mogelijkheden van cobots. Ook andere ervaringsdeskundigen en specialisten delen deze middag hun ervaringen. Een uitgebreide en inspirerende rondleiding door het Fieldlab Industrial Robotics maakt onderdeel uit van het programma. Deelnemers krijgen verschillende cobots gedemonstreerd en kunnen met eigen ogen de nieuwste ontwikkelingen zien. Daarnaast is een deel van het programma ingeruimd om te kijken naar de vragen uit de branche en hoe die eventueel gezamenlijk kunnen worden aangepakt. Het lectoraat Kunststoftechnologie is ook aanwezig.

Het programma vindt plaats bij het Fieldlab in Harderwijk en start rond 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een 'Harderwijks buffet', zodat u voldaan en wel na de spits naar huis kunt rijden.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma. Het definitieve programma met de namen van alle sprekers volgt binnenkort op de website van NRK PVT Kunststofverwerkers.

Kosten, aanmelden en voorwaarden

Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van NRK PVT Kunststofverwerkers. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom, maar betalen € 95. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang.

Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 50 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. 
Annuleren kan tot vrijdag 14 juni. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.