Kennismakingsworkshop CIRCO track

Datum
19-06-2019

Tijd
16:00 tot 18:00

Locatie
Hardenberg, Overijssel, Nederland

Circulaire economie is een belangrijk thema in de maakindustrie, de bouw en de zakelijke dienstverlening. Maar hoe doe je dat nu, circulair ondernemen? Is dat wel iets voor mijn onderneming? Waar begin je, wat ga je doen en wat levert het allemaal op?

Circular Business Design Track
Om een bedrijf te veranderen naar een onderneming met elementen van de circulaire economie, zijn er zogenoemde CIRCO tracks. Deze CIRCO tracks zijn intensieve workshops van drie dagen, waarin bedrijven gestructureerd plannen ontwikkelen om circulaire business op te zetten en concreet uit te voeren. Deze CIRCO tracks kosten normaal €3.000, maar zijn met subsidie van de Provincie Overijssel te volgen voor €500 per bedrijf.

Kennismakingsworkshop CIRCO track
Ondernemers willen eerst zien wat de opbrengsten zijn voor dat ze er tijd en geld in gaan steken. Daarom organiseren we een kennismakingsworkshop van twee uur, in samenwerking met ondernemersverenigingen en businessclubs in de Regio Zwolle. De kennismakingsworkshop is onbetaalbaar ( = gratis).

In deze kennismakingsworkshop maak jij als ondernemer kennis met de filosofie en de methodiek van de CIRCO tracks. Zo dat het heel helder is waar zo’n CIRCO track voor is en hoe je als deelnemer daar het maximale uit kunt halen. Circulaire economie is voor jou als ondernemer uiteindelijk ook economisch interessant. Voor meer informatie over CIRCO tracks, kijk op www.circo.nl.

Data en locaties
-Dinsdag 28 mei 2019 bij Hellinga, Oevers 15 in Steenwijk
-Woensdag 19 juni 2019 bij Hibertad, Molensteen 5 te Hardenberg

De workshops zijn van 16.00 tot en met 18.00 uur.