Wanneer kiezen voor klantspecifieke robotoplossingen?

Datum
12-02-2019

Tijd
13:30 tot 17:00

Locatie
Einsteinbaan 1, Nieuwegein, Utrecht, Nederland

Voor u als ondernemer wordt robotisering steeds belangrijker. Veel ondernemers kiezen voor een robotcel die "standaard" in de markt wordt gezet (soms wel met kleine klantspecifieke aanpassingen). Vaak kan dit effectief zijn.  Als ondernemer kunt u echter ook kiezen voor een speciaal voor u ontworpen robotcel die exact past bij uw productieproblematiek. Dergelijke cellen zijn doorgaans fors duurder. Doordat de robotcel helemaal is toegesneden op uw productieomgeving is het rendement dat een dergelijke cel echter vaak veel hoger dan van een standaard robotcel. 

Om u inzicht te geven in de mogelijkheden van een speciaal voor u ontwikkelde robotcel organiseert Teqnow deze bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u vanuit uw processen inzicht in de mogelijkheden die een dergelijke robotcel voor u kan bieden. Doordat een dergelijke cel ontwikkeld moet worden krijgt u echter wel te maken met bepaalde risico's tijdens dit ontwikkeltraject. Ook hieraan besteden we aandacht tijdens deze bijeenkomst.

Kosten

Aan deze bijeenkomst zijn voor Teqnow deelnemers geen kosten verbonden. Nog geen Teqnow deelnemer? Meld u dan nu aan. Deelname aan Teqnow is gratis voor Metaalunieleden. 
Let op; Als uw deelname door ons is bevestigd, dan rekenen we op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via info@teqnow.nl.  Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van € 50 (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Inschrijven