Smart Industry Jaarevent

Datum
18-03-2019

Tijd
13:00 tot 18:00

Locatie

De snelle digitalisering van de maakindustrie vereist van bedrijven een continue aanpassing aan de veranderende marktvraag om concurrerend te blijven. Smart Industry helpt en stimuleert ondernemers aan de hand van acht belangrijke industrietransformaties om slimme ideeën om te zetten tot producten. Ook benieuwd naar de Smart Industry toepassingen en hoe deze in te zetten zijn binnen uw bedrijf? Kom dan naar het Smart Industry Jaarevent op 18 maart 2019, hét event waar de ondernemer centraal staat.

Programma
Tijdens het interactieve plenaire deel gaan interessante key-note speakers in op de vraag wat Smart Industry concreet betekent voor de maakindustrie. U krijgt tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan en gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast kunt u deelnemen aan verdiepingssessies met showcases uit het bedrijfsleven waar u leert van uw collega-ondernemers. Uiteraard is er ook gelegenheid om te netwerken tijdens de pauze en afsluitende borrel.

Waar en wanneer?
Het Smart Industry Jaarevent wordt georganiseerd in Theater Gooiland in Hilversum op maandagmiddag 18 maart 2019 van 13:00 tot 18:00. 

Conferentie Nederland Digitaal
Het Smart Industry Jaarevent is onderdeel van de Conferentie Nederland Digitaal van 18-21 maart 2019, georganiseerd door Smart Industry, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Meer informatie
jaarevent@smartindustry.nl