Smart Café: Smart Energy

Datum
11-12-2018

Tijd
15:30 tot 18:00

Locatie
Westervoortsedijk, Arnhem, Gelderland, Nederland

Het roer moet om. We moeten af van fossiele brandstoffen en overstappen naar duurzame energie. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Duurzame energie wordt veelal nog kleinschalig opgewekt en dat past niet altijd bij de grootschalige infrastructuur. Bovendien is die ook nog niet altijd berekend op klanten die geen energie afnemen, maar juist leveren. Slimme oplossingen kunnen ons wel verder helpen.

Tijdens het Smart Café van 11 december in Arnhem draait het vooral om Smart Energy. Daarbij gaat het niet alleen om het slim opwekken van duurzame energie. In onze eigen leefomgeving kan huisautomatisering zorgen voor een veiliger en comfortabeler huis, waarbij we efficiënter omgaan met energie. 

Tijdens het Smart Café gaan we met drie ondernemers in gesprek over Smart Energy:

  • De Slimme Jongens uit Zevenaar, zijn onder meer gespecialiseerd in huisautomatisering, zij laten ons zien hoe bestaande en nieuwe woningen slimmer, veiliger en duurzamer kunnen worden. 
  • MTSA Technopower uit Arnhem, bedenkt innovatieve oplossingen, waardoor de bestaande energie-infrastructuur wel inspeelt op de duurzame energiebronnen.
  • Encon uit Nijmegen legt zich toe op energiebesparing, maar kan bedrijven ook voorrekenen of het opwekken van duurzame energie voor hen rendabel is. 

 Het achtste Smart Café belooft een energieke bijeenkomst te worden. Alle reden om erbij te willen zijn. 

 Aanmelden voor Smart Café