FMB Süd Messe Augsburg

Datum
20-02-2019 t/m 21-02-2019

Tijd
08:00 tot 17:00

Locatie
Augsburg, Bayern, Duitsland

Exposeren in het hart van de maakindustrie in Zuid Duitsland

Doe mee met de collectieve deelname 

Op 20 en 21 februari 2019 vindt in het hart van de Duitse innovatieve maakindustrie in Augsburg de FMB Zuliefermesse Machinebouw plaats. Deze speciale beurs voor toeleveranciers in de machinebouw staat bekend als een goede en overzichtelijke beurs waar je snel en makkelijk in contact komt met klanten uit de Duitse markt. 

Collectieve deelname
Koninklijke Metaalunie en VMO organiseren samen een collectieve inzending op de FMB Augsburg. Zo wordt het voor MKB bedrijven makkelijk gemaakt om kennis te maken met deze zeer interessante markt. Naast de collectieve Holland-uitstraling biedt het voor de deelnemers ook gemak, omdat organisatorische aspecten uit handen worden genomen, zoals standbouw, catering en PR.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 3000 en € 4000,= (excl. BTW) all-in. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Aanmelden is mogelijk tot 1 oktober 2018. Er kunnen maximaal 8 bedrijven deelnemen aan dit collectief.

Subsidie: MKB 
Ondernemers die willen ‘starten’ op een (nieuwe) buitenlandse markt kunnen via het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een missievoucher aanvragen. U krijgt met een voucher een financiële tegemoetkoming van 50% van de deelnameprijs die de organisator u in rekening brengt tot maximaal € 1.500 (exclusief btw) voor deelname aan een collectieve beursinzending. De reis- en verblijfskosten zijn voor uw eigen rekening. Er gelden wel een aantal voorwaarden of u wel of niet kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie op: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib. 

Meer informatie en aanmelden
Koninklijke Metaalunie, Ivonne Dentjens of Paul Verlinden, tel: 030-6053344 of e-mail: internationaal@metaalunie.nl