Trainingen & opleidingen

BOOST stimuleert bedrijven om gebruik te maken van de opleidingsmogelijkheden en masterclasses die gericht zijn op het meenemen van medewerkers in de kansen die Smart Industry biedt. Daarnaast ondersteunt BOOST initiatieven gericht op samenwerking tussen bedrijven en onderwijsinstellingen.

Bekijk ook ons overzicht van workshops en masterclasses.

Samenwerking met onderwijs

Scholingsmogelijkheden voor het MKB en ZP'ers
De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat werkenden en werkzoekenden zich blijven ontwikkelen. Het vergroot de duurzame inzetbaarheid, houdt het kennisniveau op peil, draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en werkplezier en zorgt ervoor dat bedrijven en hun medewerkers gemakkelijker kunnen inspelen op veranderingen en ontwikkelingen van nieuwe implementatie technologieën. De provincie zette de scholingsmogelijkheden voor het MKB en ZP’ers  op een rij.


TechWise Twente
TechWise Twente slaat een brug tussen technisch onderwijs en het bedrijfsleven dat met steeds meer uitdagingen wordt geconfronteerd. TechWise Twente peilt continu de behoefte en vraag, en past daar de opleidingen op aan.


Belevingscentrum Wetenschap en Technologie BITT
BITT Inspireert jongeren door ze op een educatieve wijze in aanraking te laten komen met Wetenschap en Technologie. BITT verzorgt binnen haar belevingscentrum inspirerende workshops. In het centrum staat ervaren en onderzoeken bovenaan.


De Leerfabriek
Inspirerend hightech digitaal opleidingscentrum voor met name bedrijven in de maakindustrie en haar medewerkers, uitgerust met een complete infrastructuur voor productie dat is gericht op kennisoverdracht en praktijkscholing voor huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry. Deze technieken moeten een zodanige vooruitblik geven dat de werkgever en werknemer gemotiveerd worden dit ook te willen realiseren.